Thursday, April 16, 2009

LDP :: Latihan Dalam Perkhidmatan


ceritera after skul:
1st time aku ketemu "LDP :: Lambat Dapat Pengganti". ehek... mama+ayah xpenah wat story telling psal bende alah nih. aku bce kat notis pintu blk guru : 'semua KETUA BAHAGIAN diwajibkan hadir'. soo aku pn wat bodo jer. hehe.. TAPI ble bab2 makan free nih. aku pn ape lagi, laju jer... lalala~
smbil makan sambil borak. sambil kunyah sambil ugumpat. hihihihihi..... aku pn tanye laa kt chegku2 nih.... LDP tu hape?? then k.shu cite LDP tu Latihan Dalam Perkhidmatan!! Kursus nih wajib diadakan 7 hari setahun. rini kursus psal cane nakk wat WEB sekolah. fuyhh!!! cam rugi la pulek erk xjoin. b4 this kursus psal bagaimana untuk mengatasi STRESS, how to manage class, . huhuhu... huru-hara gakk aku dengar.


ceritera during school lesson:
cikgu GSTT bru smpai. de 3orang maybe. aku pn xberapa pasti. aku xamek port sgt coz aku bkn sape2 pn kann. time2 xde keje, aku pn borak2 ngn k.aini then she said that, 'jiha nmpk x cikgu baru td?? akak maleh nak tegur diorg, lalu sebelah pn wat bodo. xkuasa nakk layan'. aku senyum jer. hihihi... then aku ingat2 blik..... nasib baik dolu2 time msuk skul tuh aku maen tegur jer sume cikgu yg aku jmpe. alhamdulillah.... x )
skg nih student aku tgh gile maen KOTAK BERACUN. then ane group yg menang akan dapat lolipop.hehehe... erm rini aku relief en.maarof. soo aku masuk claz aku, 1 Arif. ya ALLAH.. aku xtau cane nakk cite ble bab2 student aku nih..... diorg mmg hepi agaknye g skul. tiap2 hari ade je dak yg kene rotan, gantung, buang sekolah. everytime aku msuk claz, de je dak yg kene jmpe mr.Lim a.k.a guru disiplin. rini aku getak Avirintan+Puvendran coz diorg wat bising gle2. tension gakk. yela.. aku penat ajar kt depan, diorg lh pulek maen2 kt blkg. aku pn naek hantu laa.. nasib baik aku lh laa gak speaking CINA. pastu aku cakap, 'awak nak saye MENCARUT??' then sumorg diam. tub2 Soon Wei tanye aku, 'cikgu haha, cikgu psal kata cina???'


ceritera di bank:
suda 2hari berturut-turut aku msukkan duwit koperasi. yela, aku kann cikgu COOP skg nih. smlm aku dpt pegawai bank yg sumbung nakk mampus. blagak gle. aku senyum dia wat bodo. aku said thank you pn dia wat bodo jer. ingat aku hadap sangat nak g situ. kalo x sebab nak msukkan duwit koperasi, aku mmg xg daa CIMB tmn U tuh. nasib baik rini aku dapat pegawai bank yg oke cket. alhamdulillah... tp coin plak dia xmo kire ondaspot. hishhh.... ade je problem. aku kuar je bank td tub2 dapat present free. hehehe.... x )

[melayang 30rm just bcoz of NO parking coupon... lalala]

p/s : asal ayah pkai kete aku jer... mesti huru hara jadi nyer. uwwaaaaa!!!

Thursday, April 9, 2009

award UNTUK anda



award ini hanya ditujukan kepada semua my FOLLOWERS

.i made this award by myself.

hihihihihihi
[cam bangge laa pulek]

to all my followers, sudikan laa mengambil award ini dengan rela
selepas ini, aku akan kesuntukan masa utk mengupdate blog ini
sob sob
__________________________________________

awarded by nazreen


awarded by taqO

trimas buat nazreen n taqO :: kerna sudi mengAWARD diriku yang kerdil ini :: tidak dapat ku ungkapkan dengan kata-kata :: hanya pantun 2kerat ini yang mampu ku beri

TERIMA KASIH DURIAN SEGUNI,
KALAU ADA AWARD JANGAN DILUPAKAN DIRIKU INI.



p/s : comellisa suda melahirkan 4ekor meow meow yg chomel

Wednesday, April 8, 2009

please HELP me

.walimatul urus.
.hj a.manaf bin muslimin..hjh khadijah bte mohamad.
venue = our granny's house at PARIT UNAS,MUAR
date = 10th of APRIL, 1982
mama will be away to london nxmonth.... huhu x (

this is my beloved parents..they are the one who raising me till what i'm NOW..this friday will be my parents 27th anniversary..BUT,i still dun hav any idea bout our PARTY this wekends..nabil cant comeback home coz she need to get in prepare for da final xm..abglong??? NOT around again..our party must be cold+plain..huhuhuhu
my lovely frens+bloggers+followers.. please please give me ur HELP + IDEAS

p/s : our SULTAN JOHOR's burfday

Thursday, April 2, 2009

"My Debut Album".


penat.. aku penat memikirkan hala tuju hidupku selepas ini
NO enough rest.. i need to woRk, Work and wOrk
flu.. i became drug addict sincce yesterday
letih.. mahu tidur sepuas-puasnya pada wekends nih!!!!


*********************************************************


BAND : bruce tarr

ALBUM : hAPPIER tHAN a sOBER oNE.


The first random wikipedia article you get is the name of your band.(alternatively, if the first article you hit is short, hit Random Article two more times.)
The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.
Third picture, no matter what it is, will be your album cover.
4 - Use photoshop/paint or similar to put it all together.
5 - Post it to your Blog with Title "My Debut Album".
p/s : suaraku hilang.. ini sume kerna studentku yg terlalu girang gumbira
Related Posts with Thumbnails