Saturday, February 26, 2011

Akuatik MSSJ vs Birthday MAMA

perenang terbaek perempuan MSSJ 2011

Ya Allah aku kepenatan

alhamdulillah selesai sudah Kejohanan Terbuka Akuatik MSSJ 2011

sekolah aku dapat 7emas 17perak n 21gangsa :) :) :)

pulang ke rumah dengan muka burn abes ireng muka terbakar :( :( :(

insyallah aku akan buat n3 psl MSSJ Akuatik 2011



kesian mama, aku xsempat celebrate birthday mama ! balik rumah terus tdo then pg2 pas subo da grak g pool larkin.. mama angah mintak maaf.. insyallah esk angah bli cake yea :(



p/s : sayaTELEFONempat  my nx target ! oke wat part-time =P

Friday, February 18, 2011

take a gudcare gedixx :)

owhh pagi ini tidur ku diganggu oleh panahan petir si jerawat !
memekak mintak ayah sent dia ke SSIJB
owhhh sungguh bingit


peace laa sangat kann


pagi ini adikku sedang mendaftar di SSIJB.. all the best adeq ! study smart tau xmo fly kuar hostel cari meggi haha ( oppssss macam penah wat je dlu ) SSI ni sekolah kluster area JB.. most parents mahu masukkan anak diorg ke sne tp parents aku mcm nk xnk je bg nadzirah masuk coz nnt susah nk ulang alik.. adeq pn ntahh bengong xreti nk decide ! aku kalo tukang anta pg2 on je sb aku keje ptg kann soo xdehal bebeh.. tub2 mlm td aku sudah nampak satoo luggage besar punyee dalam itu bilik ! haha semangat gle pack barang, mama siap bought for her famous amos cookies huhh nk kasi jeles laa tu kann.. xpe angah tolong abeskan erkk  :)

tp mmg peliks laa parents ' cinn ' mmg gila2 mahu masukkan anak mereka ke sana, diorg sllu mahu masukkan anak ke sekolah elite tp kalo peel anak macam haram haprak korang anta laa SBP pn ponteng kelas je keje dia ! huhhhhh anak takat dapat 2,3 A pastu nakk masuk sekolah kluster SBP mana dapat baiiiii xboleh pakai pnye orang


angah mama ayah abglong nabil nadia will always pray for your bless success n happiness :) if got time i'll take u for outing session okey ! thats my promise *wink *wink owhhh dont forget our BR 's birthday cake for mama next week yaa




p/s : today 's due date [ marking 2RK1 books , plan J , history 's exam sheet ]

Sunday, February 13, 2011

12Februari2011 : Larian Perdana Mahkota Negeri Johor 2011

event yg guna pakai konsep 1 Murid 1 Sukan
Larian Perdana Mahkota ini diadakan serentak seluruh negeri Johor.. bangga wooo jd rakyat JOHO ! negeri laen ade? haha yg penting Amethyst dapat no5 dari lapan rumah sukan even xdpt byk hadiah kann.. thumbs up laaa AMETHYST.. cop2 jgn lpe esk 8am kte jmpe kt padang erkk

haa kte tgk pics je yea.. esk de training soo xleh tdo lmbt oke

zircon jade firus amethyst
amethyst delima zamrud nilam topaz
perasmian Larian Perdana Mahkota
tecer pn harus warm up oke !
pelepasan oleh Puan Pengetua
pelajar suda tidak sabar :)
perempuan 20
buat pemenang
khemah penamat.. mohh kutip points
mereka yang sampai awal :)
kaki pecut sekolah :)
tulang belakang segala prog koko kami

nnt esk2 kte cont story2 yea.. saya mahu menutup mata :)



p/s : mogok makan since 10feb :)
Related Posts with Thumbnails