Friday, February 18, 2011

take a gudcare gedixx :)

owhh pagi ini tidur ku diganggu oleh panahan petir si jerawat !
memekak mintak ayah sent dia ke SSIJB
owhhh sungguh bingit


peace laa sangat kann


pagi ini adikku sedang mendaftar di SSIJB.. all the best adeq ! study smart tau xmo fly kuar hostel cari meggi haha ( oppssss macam penah wat je dlu ) SSI ni sekolah kluster area JB.. most parents mahu masukkan anak diorg ke sne tp parents aku mcm nk xnk je bg nadzirah masuk coz nnt susah nk ulang alik.. adeq pn ntahh bengong xreti nk decide ! aku kalo tukang anta pg2 on je sb aku keje ptg kann soo xdehal bebeh.. tub2 mlm td aku sudah nampak satoo luggage besar punyee dalam itu bilik ! haha semangat gle pack barang, mama siap bought for her famous amos cookies huhh nk kasi jeles laa tu kann.. xpe angah tolong abeskan erkk  :)

tp mmg peliks laa parents ' cinn ' mmg gila2 mahu masukkan anak mereka ke sana, diorg sllu mahu masukkan anak ke sekolah elite tp kalo peel anak macam haram haprak korang anta laa SBP pn ponteng kelas je keje dia ! huhhhhh anak takat dapat 2,3 A pastu nakk masuk sekolah kluster SBP mana dapat baiiiii xboleh pakai pnye orang


angah mama ayah abglong nabil nadia will always pray for your bless success n happiness :) if got time i'll take u for outing session okey ! thats my promise *wink *wink owhhh dont forget our BR 's birthday cake for mama next week yaa




p/s : today 's due date [ marking 2RK1 books , plan J , history 's exam sheet ]

1 comment:

jiji najiy said...

adeq got SAKTI 's offer letter !
registration will be on 28th of february, 2011

alhamdulillah :) :) :)

Related Posts with Thumbnails