Wednesday, June 9, 2010

2nd ronggeng JOMM !!!


fuhh ! langsai suda hutang aku ngn mira+amy.. aku janji nk turun KL tub2 dgn duit yang xbrp nk ade ni, aku pn gerak pg ahad lepas ngn bus [ ohhh suda lame tidak menaiki pengangkutan awam.. haha ].. dubdabdubdab gak laa.. aku ingt lh jmpe incik.kambing tp dia bz gileesss ! xpela xde rezeki kann... nk ckp pape kene pk gakk perasaan incik.kambing.. xpela mmg aku kene sllu ngalah.. yela sape soh nk laki architect  =((


oke.... meh aku berbedtime story ! haha

aku smpai KL dlm 1 lbey gitu laa.. pastu tgu lame gle cab kt hentian serdang.. pakcik kerek tu soh aku tgu 1/2 hour kt ctu.. nsibaek redup je xde ujan xde panas terik.. smpai je kt blk amy aku pn lepak laa.. gossip2.. yela lame xjmpe.. tp aku xdela byk cite sgt coz amy pn bukan sllu bukak cite kan.. dia lg byk diam.. aku je yg kepoh.. uhuhuhuhuhu mira smpai UPM lg 10mins nk kul 9.. padahal muvie kul9 dowh ! gle kentang laa dia bawak kete cm pelesit nk g alamanda.. dinner kt mcd tub2 bukak plak cite amy+amin ! mmg aku xcaye amy lh de hub sulit ngn amin.. amin tu jahat la !!! nape amy still nk kt dia?? xtakut dia wat hal lg ker.. ntah susah nk ckp kan.. bf aku pn bkn baek sgt incik.kambing tu bese2 je kann.. oke stop melalut si ketot ! ktorg tgk PRINCE OF PERSIA beb ! mmg superb laa lg2 tang mata prince dastan.. gle laa dia lompat2 ! syiok gle.. kalo dpt sato bf cmtu mmg aku xmo kelip2 mata daa.. haha


mlm tu aku tdo umah mira kt damansara perdana.. scary gle nk blik umah dia ! jln gelap wooo... pastu naek plak flat tingkat 22.. cam umah tinggal pn de.. sorry mira uhuhuhuhuhu.. gossip till kul2.. aku cbok tnye psal amy, k.shaz aka housemate mira yg smoker+bwk jantan blik umah.. pergh diorg ni mmg xtakut dosa kann.. aku pn bukan baek sgt  tp xdela smpai bwk bf blik umah.. jahat aku pn xdela smpai tahap cmtu.. enjoy mmg laa enjoy tp dosa kene pk gak !

esknye aku ronggeng ngn mira 2org je... uhuhuhu
yg len sume bz ngn life masing2.....
  1. zila : blik KLantan kot... yela mak dia da menetap kt sne trus
  2. ida : skg keje kt Kedah.. de fmily matter thats y dia da xmo dok KL
  3. haze : adik haze, shaz suspected H1N1.. soo dia kene stay kt Penang till shaz stable
  4. amy : dia kan RA soo kene laa keje kt UPM tu cm ofis hour.. BTW dia de appointment ngn Prof dia
  5. mira : keje kt LHDN tp dia ponteng keje.. tenkiu laling muahh muahhhhh  =))
mule2 dr damansara perdana tu ktorg g KLCC.. lunch kt Kyros Kebab, aku standard la amek Lamb Kebab then mira ordered Lamb Kebab with Fries..oke perot suda kenyang ktorg pn pe lg trus masuk air.. mmg cam dak skola g school trip.. mira nk g Aquaria tp aku nk g Bird Park.. haha tp lalu jela kt Bird Park tu coz mira gedikk di nk dok dlm air-cond je keje nyer... haiisssshhhhh mmg best gle laa... last trip g Aquaria dlu ngn Haze during 1st year.. gle baek abg DNA tank yg ensem, boleh plak dia nk bg ktorg heart attack.. lg mau maen sergah2.. aku karate kid bru tau haha hurmm sempat gak laa aku shopping cket brg kt ctu PLUS makeup HP aku nih... kehkeh (^___^) nmpk ladiess siot ! nnt kalo rajin aku upload pic yea tp kate tgk pic laen dlu yea.. haha


 


 

 

pas puas golek2 kt Aquaria tu ktorg pn plan laa nk tgk Killers.. gado gakk laa nk tgk kt TS or Midvalley.. aku xkesah coz bukan aku yg drive.. hihihihihi kuar je dr KLCC dlm kul3 gitu tub2 da stat jem.. mmg xlh handle laa dgn panas nyer plus air plak xde dlm kete.. ktorg pn decided g TS je coz da dekat la kann... pusing punyer pusing kt carpark dia tuh tub2 Killers xde plak kann.. mmg siot laaa ! last skali ktorg kene g Midvalley gak la kann.... lh plak sesat masuk Jln Damansara !!! hahaha aku mmg gelak je dlm kete coz aku kate ngn mira cari jln g Bangsar tp dia cm degil kann asik kate nk KL Central soo aku diam jelaa... nsibaek aku dgn murah hari call incik.kambing pastu dia kate cari jln Bangsar.... hahaha soo aku xslh la kann  =P

ktorg park kete kt The Gardens then trus pecut g GSC.. haha
aku kalo tgk muvie mmg jenis xlh dok diam ! kalo kelaka aku gelak, kalo sdey aku nangis, kalo cite action aku pn bersilat gak laa kot.. haha hurmm tgh2 aku tutup muka takut spenser aku yg cute tu kene tembak, bley plak mamat cine loser sblh aku ni sound ' can u shut up?? ' perghh aku pn trus down gle2 pnye down laaa..... tp ble part dia gelak mmg xlh bla laa kann.. aku mmg maki hamun je time tu tp dlm hati jela... hahaha


abes sato KL penat ktorg pusing2 PLUS sesat2 then mira anta aku blik UPM.. owhh kembali ke dunia nyata ! haha smpai2 blk amy je aku trus tnye dia psl amin..... soo no comment ! sbnrnye mlm tu aku stress !!!esk da nk blik JB tp still xjmpe incik.kambing PLUS mama soh jmpe ABG PZAM !!!!!! OMG ! ini org sungguh susah mahu dijejaki tp aku dpt plak call+text dia..  what a big suprise here?? cant believe it but still samar2 coz sungguh susah mahu contact dia.. byk kali gak laa aku kate nk jmpe tp de je alasan dia bg.. itu laa ini laa huhhh susah mahu ckp.. dan dgn berat hati aku meninggalkan KL petang selasa tu.. ticket KL-JB aku bli ondaspot kt BJ.. ohh teringt dlu time stad kene g BJ time raye kalo nk blik JB




p/s : tomorrow 's schedule ' send mama to putrajaya then zupp to the bird park '

No comments:

Related Posts with Thumbnails