Saturday, January 31, 2009

dak2 nowadays

ble la keje aku ni nak abesh?? aku target anta sume keje aku today tp sumenye hampeh.. soo nmpknye sabtu nila bru dapat anta sume keje2 tertunggak.. huhu.. sorry joyo, my bad..
rini aku jadik dreba kpd nadzirah, emi n nadia.. huhu.. sorg de claz music, sorg nk g skul, sorg nk g tuition.. hissshhhh!!! kalo laa wat keje then dapat elaun cm 'ya dlm sitcom BONG' kan besh.. xyah penat2 carik duit.. xyah wat keje smpai sakit2 mata aku nih..

nowadays, budak2 skola ni da xmkn saman.. pe yg aku tengok laa.. yela, skg sume mintak sume dapat.. dolu2 tym aku skul smpai SPM, aku xlh kuar ngn kwn2 nih.. penah mbr baek aku, bella stayed umah then ktorg planning nk hangout esknya.. tub tub mama xbagi, mama said that lebih baek aku stayed kt hostel je noneed blik umah!!! betapa remuknya hati kami tym tu.. yela, aku nk date ngn sum1 yg kira skandal laa.. tym skul dolu2 anelh couple2 nih.. mama xbagi
dr pemerhatian aku, ank jiran aku yg sebelah umah ni da stat berbopren2.. hiissshhhhh, buang karen je sume tuh!!! dengar ckp angah nih, boyz sumenye nk suke2 je.. nnt da msuk u, da keje bru cari yg tol2.. ni x, budak yg lari rumah pn nk gak!!! pe daa.... cian kt mama+ayah tau.. ble aty da cani skg nih, angah pn da xberapa ngn layan daa.. tym aty ngn g tuition ptg, angah lh je nk anta cm dolu2 tp disebabkan angah pk nnt aty dating ngn mamat azizul tu.. angah cancel niat baek angah tu.. dala tahun ni aty nk PMR.. ni buku angah xnmpk pn, kalo dtg umah angah.. haa magazines yg dicariknye.. nsibaek hanis+nana nk g tuition cket2 ngn angah.. tp ikut mood diorg la kan.....




p/s : JOM TENGOK UPIN&IPIN " GENG : PENGEMBARAAN BERMULA "

5 comments:

Anonymous said...

wooo.. NAJIHAH A.MANAF
anda lom reply 3 tags
sila cari masa anda

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehehehe...

sayang!!

aii tenga takde fon!

aii tunggu u datang jumpa aii..

cato;patchi said...

ye kan, susah la nak ckp ngan budak2 ni. klu nasihat.


masuk tinge kiri. kuar tinge due2. ehehe

Monkey D Luffy said...

anak sekarang mana sama anak zaman purba cam aku.

p/s: aku baik2 taw... haha

jiji najiy said...

to cek pah :
2molow i dtg utm la ling
u blik umah kan??
cane nih... x (

to cato :
senang kerat je 2-2 telinga tuh
haa bru senang, mmg xdgr tol
ngeeeehh~

to kapten luffy :
kalo ko zaman purba, aku zaman nowlitik laa kot
ehek

Related Posts with Thumbnails