Friday, April 9, 2010

april - bulan KERING ! haha

hidup ohhh hidup ! pegi keje blik keje.. tu jela life aku skg nih.. nk dating tp incik.kambing jauh, blik jb pn sekali je sebulan.. pastu aku kene rebut2 incik.kambing ngn family+mbr2 dia.. asl blik jb, ni jela schedule dia time ari sabtu : brkfast ngn parents + lunch ngn aku + hightea ngn mbr2 futsal then dinner ngn family abg ngah dia plak.. pastu ahad da blik kl blik ! stress aku stress !! dan selalunye time2 dia blik ni laa aku wat hal... ngeehhhh~


NEED ATTENTION la katekann..  gedikk !


14april ni burfday incik.kambing ! xtau nk bli per.. baju?? alaa... common sgt ! sllu kalo dia blik jb, aku yg kene paw.. bju takat tepi sungai seget ni dia xmaen, wajib quiksiver, billabong xpn metal mulisha.. gaji aku xdela byk sgt mangkok sayang.. ni minggu depan nk blik plak, adoiii lg laa parah duit aku ! haha


BELANJAWAN INI BULAN
gaji rm2300



  • kwsp - rm184
  • ptptn - rm300
  • kasi mama+ayah - rm200
  • duit kutu - rm100
  • saving cimb - rm500
  • saving bank islam - rm150
  • fuel+mkn - rm400
  • desire (beg+clothes) - rm150
  • topup - rm100
  • bday present b - rm200  (cake not included !)




then here my balance rm16 ONLY !!!!



Dengan ini sementara menanti gaji pada 25hb ini, saya NAJIHAH A.MANAF diisytiharkan muflis sebentar.. uwaaa  =(



p/s : esk xm SPA ! wish me luck  =)

4 comments:

Anonymous said...

waaa... kaye giller... byk giller saving... tiap2 bulan saving dalam 700.. waaa... aku pon xmcm tuh.. kaye weh... mmg la org len pau... hehehe..

jiji najiy said...

haha ! kaye la sgt.. tu yg asik kene paw je erkk

byk wishlist aku nih.. tu yg kene saving.. xkn nk mintak kt mak bapak lg kott.. uwaaa =(

naz said...

perhhh kaya saving banyak gila

jiji najiy said...

saving tu kan simpanan utk masa hadapan

pesanan mama :
hidup ni kene ingat,
xde sape nk tlg kte ble kte susah kelak tp kwn yg nk habiskan duit kte mmg ramai

Related Posts with Thumbnails